Mijn allereerste blogpost "De wereld draait door. Mijn wereld staat stil..."


Mw. U heeft borstkanker...

Ik moet in een korte tijd zoveel beslissing nemen, borst behouden, borst verwijderen, wat vertel ik mijn kinderen, ga ik nu dood?? Dagen vol verdriet en eenzaamheid. Vroeg wakker en veel piekeren ...

Maar ook dagen van verbondenheid en geborgen voelen , bij mijn gezin, mijn vrienden en de natuur.

Ik kreeg een tip.
Laat foto's maken ....nu je "ze" nog hebt.
Foto's maken ....een beetje stom en waarom zou ik?? Maar het zaadje was geplant....na enkele dagen dacht ik ja...waarom niet?

Ik heb contact gezocht met Kim ... met de vraag wil je dit voor mij doen??

De dag van de fotoshoot.
Een kopje thee, een gezellig gesprek en dan aan de slag. Of ik het moeilijk vond..ja..het was confronterend. We hebben hier samen een weg in gevonden en zo groeide het vertrouwen . Met als resultaat prachtige foto's die mij dierbaar zijn. Kim heeft mij gefotografeerd zoals ik ben. Dromerig....met een prachtig bos fluitenkruid. Spannend in zwart/wit met de schaduw van bloemen.

Ik hoop met deze foto's te laten zien dat ook jij prachtig bent.

Inmiddels heb ik mijn operatie ondergaan.
Ik heb er voor gekozen om mijn borst te laten verwijderen. Geen eenvoudige beslissing, maar wel eentje die mij rust geeft...

Dit verhaal is geschreven door een van mijn klanten. Zij heeft de stoere zet genomen om dierbare foto's te laten maken 3 weken voordat zij de ingrijpende operatie moest ondergaan.

Ik vind dit erg bijzonder en mooi, en vind het een hele eer dat ze mij hiervoor gevraagd heeft. 

Ik wens haar heel veel sterkte met het herstel na de operatie.